Depășește-ți limitările, ieși în față și manifestă-ți potențialul real!

Învață cum să pui capăt amânării și revendică viața și venitul pe care le meriți în sfârșit!

Vei parcurge alături de mine o serie de emailuri în care vei afla cum să depășesti autosabotarea și frica numărul 1 pentru care femeile nu se implică să realizeze propriile visuri.

Marketing by

Împărtășește cu prietenele pe Facebook.

Ce primești concret dacă te abonezi?

Despre Dana Dohan

IMG_2656

„O copilărie cu multă suferință, părinți divorțați și plecată de acasă la 14 ani la școala la București îți stimulează voința, curiozitatea și te face să înțelegi destul de repede că ești tu cea care își creează propria viață.

În fiecare zi căutam să răpund la intrebarea: Ce caut eu în viața mea ? și ce căutăm noi oamenii în viețile noastre.

La 20 de ani vindeam publicitate pentru Jurnalul de dimineață din Oradea. La 21 de ani , cu fundul pe bagaje în Gara de Nord, am avut revelația primei mele afaceri.

Așa am multiplicat banii împrumutați din bancă X10 în 2 luni. Am și pierdut apartamentul mamei mele  după 3 ani.

M-am ridicat, am luat-o de la capăt cu succes. A urmat a 2a cădere, în care iar am pierdut tot, inclusiv casa în care locuiam cu soțul și cele 2 fetițe. Poate îți imaginezi ce înseamnă asta…

Toate acestea m-au făcut să realizez că tot ce se intamplă sunt lecțtii, toate aceste situații nefericite sunt motoare de creștere. Tot ce contează este să rămâi sănătos, cu iubire în inimă și să crești.

Toată viața mi-am ascultat vocea interioară și am vrut să câștig din ceea ce mă pasionează să fac. 

Am știut dintotdeauna că nu am venit pe Terra doar să muncim și să plătim facturi.

Știu că majoritatea femeilor sunt departe de a-și atinge potențialul în viață și îmi doresc să inspir nenumărate femei să se autodescopere și să își manifeste puterea de creator.

Sunt profesionist în marketing și am experiență în a dezvolta afaceri potrivite femeilor care se împart între viața de familie și carieră.

Doresc să te susțin să îți depășești limitările, să devii vizibilă și să îți crești calitatea vieții prin rezultate concrete.” 

Depășește-ți limitările, ieși în față și manifestă-ți potențialul real!

Învață cum să pui capăt amânării și autosabotajului și să treci la nivelul de viață pe care o meriți în sfârșit!

Vei primi MINICURS despre cum să depășesti autosabotarea și frica numărul 1 pentru care femeile nu se implică să realizeze propriile visuri.

Împărtășește cu prietenele pe Facebook.